Eikefjord Idrettspark

Eikefjord Stadion vart bygd på dugnad og åpna i den tida då bygdefolket var villige til å løfte i samla flokk. Gjennom harde forhandlingar med kommunen og dåværende ordførar Dagfin Hjertnes klarte driftige fyrtårn i å realisere bana. Byggenemnda med Audun Bareksten, Ola J Endestad, Magne Sandvik og Audun Solheim i spissen gjorde ein særs god jobb.

Åpninga av grasbana vart i 1982 i samband med seriekampen mellom Eikefjord og Bremanger. Som gode vertar kunne vi ha latt resultatet forbigå i stillhet, men kampen endte med 5-0 seier til Eikefjord.

Med fotballstyret som pådriver ble garderobebygget og tillstøtende klubbhus  åpnet i 1994. Klubbhuset, med fortid som kro, ble kjøpt på rot av Hovedlaget. Grunnarbeid, flytting, gjennreising og innvendig oppussing ble etter god tradisjon utført på dugnad.

Grusbanen ble realisert og åpnet 1996 med Lars Terje Standal som pådriver og motivator i denne prosessen. Banen var kjærkommen og ga økt aktivitet.

Gjennom nye “midtøstenforhandlinger” i regi av fotballstyret v/Jan Agledal og Anders Ole Sunnarvik ble grusbanen rehabilitert med kunstgras og gjennåpnet med brask og bram i 2005. Feiende show med prominente gjester i fra NFF, krets og kommune. Trine Tønnesen klipte snora og åpningskampen her var Sogndal mot et sammensatt Sunnfjordslag.

Som seg hør og bør så skal vår trofaste og alltid tjenestevillige banemester Even Hamn ha all honør for den service han utøver. Mang en kamp og arrangement er berget i land, mye takket være hans engagement.