Eikefjord vann fyrste seriekampen

Eikefjord vann fyrste seriekampen

Eikefjord – Fure 1-0 (0-0)

Da var dagen for seriestart endelig her. Per-Øyvind Sørbø hadde tatt på seg finstasen, flagga var komne opp og Sølve hadde vidunderpulveret  klart på benken til å putte i vannflaskene.  Leif hadde stålkontroll på popanlegget og kioskjentene hadde de gode vaflene klare. Alt låg til rette for en god kamp.

2018 A-lag Kamp Serie Fure Heime (6)

2018 A-lag Kamp Serie Fure Heime (7)

2018 A-lag Kamp Serie Fure Heime (5)

2018 A-lag Kamp Serie Fure Heime (2)

2018 A-lag Kamp Serie Fure Heime (4)

2018 A-lag Kamp Serie Fure Heime (1)

2018 A-lag Kamp Serie Fure Heime (8)

I år består divisjonen Eikefjord er i av hele ni andre lag. Det blir mange spennende lokaloppgjør å se frem til.

6.divisjon avd 2 består av følgende lag:

Tambarskjelvar

Tempo

Svelgen/Bremanger2

Eikefjord

Askvoll/Holmedal

Hyllestad/Dale2

Florø 3

Førde 3

Fure

Gaular

2018 A-lag Kamp Serie Fure Heime (16)

2018 A-lag Kamp Serie Fure Heime (12)

2018 A-lag Kamp Serie Fure Heime (15)

Etter seier i Eikefjord cup var forventingene store for at Eikefjord skulle kunne innkassere tre poeng i første hjemmekamp. På motsatt banehalvdel stod Fure. Et lag eikefjordingene hadde lite kjennskap til, men der ryktene sa at de var et godt lag. Første omgang var en typisk åpningskamp. Mange dueller og lite finspill. Fure viste seg å være et hardarbeidende lag med en kjapp spiss på topp. I første omgang ble det ikke telt en skikkelig målsjanse. Den største underholdningen var når det ble litt temperatur mellom gladiatoren (Thomas Øren) og Fure sin spiss etter en hard duell.

2018 A-lag Kamp Serie Fure Heime (31)

2018 A-lag Kamp Serie Fure Heime (27)

 

I andre omgang åpner det seg meir opp og det blir større rom og avstander på begge lag. Eikefjord sliter fortsatt med å få til spillet sitt og det er Fure som har de største sjansene innledningsvis. Det er kun en enorm Marcus Tonheim i Eikefjordburet som hindrer Fureskoring. Keeperen virker å fortsette der han slapp etter sine matchvinnerredninger i Eikefjordcupen. Det var en kamp med mye dødballer og det låg litt i korta at det kunne bli det som avgjorde kampen. Eikefjord fikk frispark på deres venstre side litt innpå Fure sin banehalvdel. Erling sin finpolerte høyrefot slo inn og ballen fikk sprette i bakken en gang før Øyvind nydelig kunne sette panna til og setter den fint over keeper.

2018 A-lag Kamp Serie Fure Heime (28)

Øyvind header ballen i mål.

2018 A-lag Kamp Serie Fure Heime (29)

75 minutter var gått og etter dette har Fure flere sjanser til å skore samtidig som Eikefjord har mange overganger som kan bli farlige, men som de ikke tar godt nok vare på. Det blir ingen flere mål og når dommer Orheim blåser av kampen kan Eikefjord juble for tre poeng. En skikkelig slitekamp der poengene varmer mest. Fure viste seg å være et godt lag og vil nok plukke bra med poeng. Eikefjordlaget viste nok en gang en herlig arbeidsmoral. Samtidig har de flere gir å gå på når det gjelder presisjon og samhandling når de har ball. Three points!

Vi ønsker Kristoffer Sigdestad velkommen tilbake i klubben. I dag redebuterte han. Vi gleder oss til å se gutten sette sitt preg på Eikefjordlaget i årets sesong.

2018 A-lag Kamp Serie Fure Heime (33)

Kampinfo

EIL – Fure 1-0 (0-0)

Mål: Øyvind Sørbø 75.min.

Gule kort: Ett til Fure.

Dommer: Sivert Orheim. Debuterer som seniordommer. Klarer seg utmerket. Berre å ønske den talentfulle dommeren lykke til videre med dømminga.

Startoppstilling:

Marcus

Geir  – Thomas Ø – Erling (c) – Sondre N

Joakim – Trygve – Øyvind – Andreas K.

Abdi              Buba

På benken: Kristoffer S – Torbjørn E – Jørgen – Christian – Woitek

Mjølkas stjerner:

***Thomas Øren. Helt enorm kamp av gladiatoren. Er høyt og lavt og vinner alt av dueller. Det vil være mange spisser rundt om i fylket i år som vil kjenne det godt i kroppen etter duell mot han. Danner et fantastisk stopperpar sammen med ungfolen Erling. Thomas har Geir ved siden av seg og må

** Marcus Tonheim. Prater og dirigerer og tar alt som kommet. En liten feilvurdering i feltet gjennom 90 min. Strålende.

** Øyvind Sørbø. Springer som vanlig som om han har mannen med ljåen i hælene. Vinner mange dueller og blir matchvinner. En bunnsolid kamp av treneren.

Neste kamp er borte mot Førde 3 førstekommende tirsdag kl 19.00 i Hafstadparken!